zaterdag 15 oktober 2016

Megagroot spandoek van Pauwels Sauzen op de tribune van Charleroi tegen Club BruggeZaterdag speelt voetbalclub Charleroi tegen Club Brugge. Het zal de Bruggenaars niet ontgaan dat er een nieuwe grote kracht aanwezig is op Charleroi, met name Pauwels Sauzen! Met het grootste spandoek uit de Belgische competitie maakt Wallonie kennis met meester sauzenmaker Pauwels.

Pauwels Sauzen met gigantisch spandoek in het stadion van CharleroiPauwels Sauzen heeft via het sportmarketingbureau Sportscom toegang gekregen tot het stadion van Charleroi. De voetballers van Charleroi lusten duidelijk de sauzen van Pauwels op hun frietjes want ze maakten op de tribunes plaats voor een reusachtig spandoek voor Pauwels Sauzen.

zaterdag 8 oktober 2016

Pauwels Sauzen op de Berencross - Brico Cross Meulebeke - sfeerbeelden


Pauwels Sauzen serveerde haar gasten op de Berencross een lekker glas bubbels.
Sfeerbeelden van op de Brico Cross Meulebeke Berencross 2016. De Berencross vond plaats op 8 oktober 2016. De organisatoren organiseerden voor het eers een UCI-cross classe 2. 
De Berencross is één van de zes BRICO crossen. De andere vijf crossen zijn die van Geraardsbergen (11/09/16), Kruibeke (15/10/16), Bredene (30/12/16), Maldegem (01/02/17) en Hulst (12/02/17). 

Het programma van de Berencross bestond uit de volgende elementen:
11 uur: Nieuwelingen
12 uur: Junioren
13.45 uur: Dames
15 uur: Beloften en Elite

Je vindt meer informatie over de Brico crossen op www.brico-cross.be. De crossen worden trouwens ook rechtstreeks uitgezonden op televisiezender VTM.
zondag 2 oktober 2016

Pauwels Sauzen gaat in zee met sportmarketingbureau SportscomPauwels Sauzen gaat haar marketingpijlen richten op de sportwereld, zoveel staat vast. Pauwels gaat in zee met het sportmarketingbureau Sportscom om een specifieke campagne te ontwikkelen in het voetbal rond de ploeg van Charleroi.