zaterdag 31 december 2016

Leuke afscheidsfoto Wout van Aert met in achtergrond nieuw logo Pauwels Sauzen-Vastgoedservice wielerteam


Op 30 december won Wout van Aert de Sylvestercross in Bredene (Ereprijs Paul Herygers). Hij kreeg in Bredene van zijn team Crelan-Vastgoedservice (co-sponsor Pauwels Sauzen) een fotokader met daarin een foto van zijn 48 voorgaande overwinningen (Bredene was zijn 49ste overwinning). Het aandenken werd overhandigd aan Wout door Geert Vanhoof en Timmy Simmons. Vanaf 1 januari 2017 valt Crelan-Vastgoedservice uit elkaar in twee nieuwe teams, zijnde Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en Veranda's Willems-Crelan.

Tom Vannoppen nieuwe coach bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Tom Vannoppen wordt coach bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice
Zoals al eerder gemeld zal het Crelan-Vastgoedservice wielerteam vanaf 1 januari 2017 opgaan in twee nieuwe teams. Aan de ene kant start per 1 januari 2017 het Pauwels Sauzen-Vasgoedservice team, aan de andere kant onstaat Veranda's Willems-Crelan.

Bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice start ex-veldrijder Tom Vannoppen (38) als coach. Wout van Aert gaat samen met Niels Albert naar Veranda's Willems-Crelan, alhoewel Niels Albert toch nog voor een tijdje betrokken blijft bij het "oude" team, als begeleider van de Acrog-Balen BC jongeren.

Johan Verstrepen wordt ploegleider van de profs en beloften bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Tom Vanoppen zal hem ondersteunen en vooral met de veldrijders in de ploeg werken. Kopman van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice wordt Jens Adams. Naast Jens zien we ook Rob Peeters, Michael Boros, Jelle Schuermans, Yannick Peeters en Sieben Wouters terug.
Tom Vanoppen komt met een pak bagage naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Zo werd hij tweede op het WK in Zolder in 2002.Meer nieuws over frituur 't Steen

Luc Van Ranst in zijn frituur 't Steen. Check de Pauwels Sauzen
aan zijn linkerzijde.

Luc legt uit aan TV zender ATV dat de concessie voor zijn
frituur 't Steen door de stad Antwerpen niet verlengd wordt.


We schreven al over frituur 't Steen op deze site. Je kan ons artikel HIER vinden. Via de krant De Standaard vernamen we meer details over de onzekere toekomst van de frituur.
Friturist Luc Van Ranst zal in 2017 zijn negende jaar aanvangen van de uitbating van frituur ' Steen op het Antwerpse Steenplein. En zoals zo vaak in het leven komt een ongeluk nooit alleen. Luc werd geconfronteerd met niet één maar twee grote problemen.

Probleem één: de stad Antwerpen heeft zijn concessie voor 't Steen niet verlengd. In september 2017 moet zijn frituur weg wegens de herinrichting en heraanleg van de Scheldekaaien. Op de nieuwe Scheldekaaien is geen plaats meer voor een klassieke frituur, wel voor de meer moderne varianten van horeca-entertainment zoals foodtrucks.

Probleem twee: Luc moet dringend een knie-operatie ondergaan. Luc wist dat hij minstens enkele maanden 'out' ging zijn en had dus een overnemer gezocht voor zijn zaak, in de veronderstelling dat hij een verlenging van zijn concessie zou krijgen van het stadsbestuur. Nu er geen verlenging is, vreest hij dat de overnemer zal afhaken, en zal er de facto, wegens zijn aanstaande operatie binnenkort, geen frituur meer zijn.

Nieuwe locatie?
Luc Van Ranst moest zijn frituur 't Steen al tijdelijk verplaatsen tijdens de succesvolle overtocht van de Schelde via de pontonbrug. Zijn frituur stond toen aan de uitgang van de voetgangerstunnel op Sint-Jansvliet. Luc vroeg reeds toestemming om daar terug te mogen staan indien de concessie aan de Scheldekaaien niet zou verlengd worden. Dat werd uiteindelijk geweigerd door het stadsbestuur.

Zoals het er nu naar uitziet lijkt er geen plaats meer te zijn voor Luc en zijn frituur.

Het artikel van De Standaard vind je HIER.

vrijdag 30 december 2016

Wout van Aert neemt in schoonheid afscheid van wielerploeg Crelan-Vastgoedservice (co-sponsor Pauwels Sauzen)

Links: Geert Vanhoof, Midden: Wout van Aert, Rechts:Timmy SimmonsWout van Aert krijgt een aandenken aan zijn 48 overwinningen dit
seizoen bij wielerploeg Crelan-Vastgoedservice (met co-sponsor
Pauwels Sauzen), op deze foto vertegenwoordigd
door Geert Vanhoof (L) en Timmy Simmons (R)

Wout van Aert won de laatste veldritcross van het jaar 2016, de Sylvestercross in Bredene (Ereprijs Paul Herygers). Hij won vlak voor een hardvechtende en zeer verdienstelijke Laurens Sweeck. Helaas was de Nederlander Mathieu van der Poel niet van de partij wegens zijn eerdere valpartij deze week in Loenhout. De afwezigheid van van der Poel gaf Wout van Aert geen vrijkaart op de overwinning. Laurens Sweeck en Gianni Vermeersch legden van Aert het vuur aan de schenen. In de laatste rechte lijn demonstreerde van Aert zijn wereldklasse en gaf hij de 23 jarige Sweeck nog net het nakijken.

Wout van Aert won vandaag zijn 49ste cross. Hij kreeg van zijn ploeg Crelan-Vastgoedservice een geschenk in de vorm van een collage van 48 overwinningsfoto's. Wout kreeg het aandenken uit de handen van Timmy Simmons en Geert Vanhoof. Wout van Aert zal vanaf 1 januari 2017 uitkomen voor de nieuwe wielerploeg Veranda's Willems-Crelan. De huidige wielerploeg van Wout van Aert Crelan-Vastgoedservice (met als co-sponsor Pauwels Sauzen) splitst namelijk op in twee nieuwe wielerploegen zijnde enerzijds Veranda's Willems-Crelan en Pauwels Sauzen-Vastgoedservice anderzijds. Pauwels Sauzen evolueert dus van co-sponsor naar hoofd- en naamsponsor van een nieuwe wielerploeg.

Uitslag Ereprijs Paul Herygers: Mannen elite
01. Wout van Aert (Crelan-Vastgoedservice, co-sponsor Pauwels Sauzen)
02. Laurens Sweeck
03. Gianni Vermeersch
04. Clement Venturini (Fra)
05. Jens Adams
06. Michael Vanthourenhout
07. Jim Aernouts
08. Tim Merlier
09. Dieter Vanthourenhout
10. Zdenek Stybar (Tsj)


Matchfoto's Charleroi - Anderlecht met Pauwels Sauces in de achtergrond


Afgelopen week (26 december 2016) speelde Charleroi thuis tegen Anderlecht. Jammer genoeg eindigde de wedstrijd in het voordeel van Anderlecht. Anderlecht won met 0 - 2. Hier enkele beelden van de match met op de achtergrond de reclame van sponsor Pauwels Sauces.

donderdag 29 december 2016

Wout van Aert wint Azencross in Loenhout

Wout van Aert eerste in Azencross in Loenhout
Wout van Aert mocht zijn twaalfde overwinning vandaag vieren. Zijn grote rivaal Mathieu van der Poel kwam lelijk ten val en moest met de ambulance worden afgevoerd. Door zijn overwinning krijgt van Aert zicht op de toppositie in de DVV Verzekeringen Trofee. Van Aert wenste na de wedstrijd van der Poel op sportieve wijze een vlug herstel toe, beseffende dat de titanenstrijd tussen hem en van der Poel het seizoen een bijzonder elan geeft.
Wout van Aert rijdt voor Crelan-Vastgoedservice, met als co-sponsor Pauwels Sauzen.woensdag 28 december 2016

Pauwels Sauzen op ATV in frituur 't Steen

Geheel onverwacht dook het Pauwels Sauzen assortiment op in een reportage op TV zender ATV. De eigenaar van frituur 't Steen dreigt zijn frituur te moeten sluiten omdat het gemeentebestuur gekozen heeft voor een modernere invulling van de straathoreca door middel van foodtrucks. Temidden van deze dreiging moet de friturist zijn frituur ook even dicht doen omdat hij binnenkort onder het mes moet voor een chirurgische ingreep.
Toch houdt de man de moed erin en blijft hij tot de laatste snik zijn klanten bedienen. Wat een geweldig gezicht om te zien dat alle sauzen van bij Pauwels Sauzen komt.

maandag 26 december 2016

Charleroi verliest onterecht van Anderlecht


Voetbalclub Charleroi kreeg vandaag een koude douche. Het verloor met 0 - 2 van Anderlecht, terwijl het de hele match de best voetballende ploeg was. Anderlecht neemt op die manier revanche voor de bekeruitschakeling op Charleroi enkele weken geleden.
Zowa alle commentatoren waren het er roerend over eens. Anderlecht speelde zwak en inspiratieloos. Iedereen verwachtte op basis van he spelbeeld dat Charleroi elk moment kon voor komen. Helaas gebeurde dat niet, en was het Anderlecht dat onverwacht met de zege naar huis ging.

We noteren dat de supporters van Charleroi hun ongenoegen lieten blijken ten overstaan van de kalendercommissie die wedstrijden organiseert op tweede Kerstdag. "Ook de 12e man heeft een leven" was de boodschap.

Pauwels Sauzen is co-sponsor van Charleroi.
Wout van Aert wint Heusden-Zolder

Wout van Aert wint WB manche Heusden-Zolder, 26-12-2016Na vier keer tweede te zijn geweest, is het opnieuw prijs bij Wout van Aert. Hij won overtuigend de wereldbekermanche van Heusden-Zolder. Grote rivaal Mathieu van der Poel kende materiaalpech en kwam pas als veertiende over de meet.
Dit is de derde zege van van Aert in de Wereldbeker. Hij vergroot zijn voorsprong in het klassement. Van der Poel won de voorgaande drie manches, maar miste de eerste twee wedstrijden in de WB door een blessure.
Op 15 januari 2017 wordt in het Italiaanse Fiuggi de achtste en voorlaatste manche gereden. De slotwedstrijd gaat door op 22 januari in het Nederlandse Hoogerheide.


Wedstrijduitslag WB manche Heusden-Zolder

01. Wout van Aert (Crelan-Vasgoedservice, co-sponsor Pauwels Sauzen)
02. Laurens Sweeckop
03. Kevin Pauwels
04. Toon Aerts
05. Tom Meeusen
06. Michael Vanthourenhout
07. Tim Merlier
08. Jens Adams
09. Corné van Kessel (Ned)
10. David van der Poel (Ned)

zaterdag 24 december 2016

Interview met Jens Adams na ondertekening van nieuw contract bij Pauwels Sauzen-VastgoedserviceTV zender RTV interviewde Jens Adams nadat hij zijn nieuwe contract tekende bij wielerploeg Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Vanaf 1 januari 2017 gaat deze nieuwe wielerploeg van start in het veldrijden. Jens Adams is op papier de nieuwe kopman van de ploeg. Jens is 24 en reed dit jaar een goed seizoen nadat het seizoen ervoor in het water was gevallen door ziekte. Jens komt uit Minderhout bij Hoogstraten. Jens Adams tekende een contract voor 3 jaar.
vrijdag 23 december 2016

Kerstsfeer bij Pauwels Sauzen

Morgen start de kerstvakantie. We hopen dat alle jeugdigen met een goed rapport naar huis kwamen, dat iedereen zijn of haar kerstaankopen zonder te veel stress heeft afgerond of morgen kan afronden, dat alle kokende mama's en papa's de juiste recepten hebben gevonden, dat ze alle juiste ingredienten wisten te vinden of morgen nog kunnen aankopen, en dat iedereen die de komende dagen nog in een sympathieke frituur terecht komt kan genieten van Pauwels Sauzen op de frietjes.

Get Outlook for Android

Frituur "Rond Punt" maakt zich klaar voor de feestdagen

Aan het rond punt van Wommelgem vind je frituur Rond Punt. De immer joviale friturist Gustaaf gebruikt bijna uitsluitend Pauwels Sauzen. Gustaaf heeft niet alleen een leuke babbel met al zijn klanten, hij heeft ook de meest originele achternaam in de Vlaamse frituurwereld. Gustaaf heet namelijk Commissaris met zijn achternaam. Gustaaf is heel tevreden met zijn Pauwels Sauzen, alleen de Americain en de Tartaar zou hij lichtjes aanpassen qua smaak. Wat hij erg goed vindt aan het Pauwels assortiment zijn de rode dozen waarin de sauszakken kunnen gestoken worden zodat alles netjes en hygienisch blijft.

donderdag 22 december 2016

Fijne Feestdagen voor Fijnproevers vanwege Pauwels Sauzen!

Pauwels Sauzen wenst iedere fijnproever de allerbeste wensen voor Kerstmis en het Nieuw Jaar.
2016 was een spannend jaar voor de Pauwels Sauzen Fans. Pauwels startte in 2016 onder meer met de sponsoring van voetbalclub Charleroi, en was co-sponsor van het wielerteam Crelan-Vastgoedservice. In 2017 wordt Pauwels zelfs hoofdsponsor van een wielerploeg, met name "Pauwels Sauzen-Vastgoedservice".

dinsdag 20 december 2016

Vier x Pauwels Sauzen bij frituur Pannick in Mechelen

"De Pauwels saus die bij ons het meest gevraagd wordt is de Andalouse", zegt de frituriste die het liefst naamloos blijft. De twee klanten die op hun frit met stoofvlees saus wachten stellen al lachend voor dat als Pauwels hun fritje betaald ze de komende weken alleen maar fritten met Andalouse zullen nemen bij Pannick.

Heel veel Pauwels Sauzen "bij Nancy" op de Antwerpsesteenweg in Mechelen

"Van niet weinig belang voor een Frit, is de keuze van zijn sauzen".

Ons oog bij Pauwels Sauzen Fan viel op een advertentie in de krant De Tijd vandaag.
Het ging om een foto van een schilderij van Machiavelli met een quote over het belang van "keuzes". En inderdaad als je er over na denkt... alles draait om keuzes... Bij Pauwels Sauzen Fan deed dat onmiddellijk een belletje rinkelen... als we de quote van Machiavelli vertalen naar de horeca, dan is minstens even belangrijk de keuze van een goede saus wil de frit- of hamburger ervaring succesvol zijn.
Moest Machiavelli nog geleefd hebben we zouden hem vandaag nog een pakket sauzen van Pauwels bezorgd hebben als dank om ons eraan te herinneren dat we keuzes moeten koesteren.

Voor de geinteresseerden... de foto in de krant werd gebruikt door een headhunter (Schelstraete Delacourt Associates), een bedrijf dat andere bedrijven helpt om keuzes te maken.

maandag 19 december 2016

Enkele sfeerbeelden van frituur "Giorgio's Snack Grill" in Asse
Bijna alle sauzen in Giorgio's Snack Grill komen van bij Pauwels
Sauzen. Eigenaar Giorgio koos voor het Pauwels assortiment
vanwege de hoge kwaliteit en de goede prijs.

Eigenaar Giorgio fier in zijn frituur "Giorgio's Snack Grill", een van de meest bekende frituren in en rond Asse. Binnenkort  publiceren we hier een interview met Giorgio.

zondag 18 december 2016

Tussenstand top 20 Wereldbeker UCI Veldrijden Elite 2016-2017

Er bevinden zich momenteel 4 renners van het Crelan-Vastgoedservice team (co-sponsor Pauwels Sauzen) in de top 20 van de Wereldbeker UCI Veldrijden.

1
België
Wout VAN AERT
Crelan-Vastgoedservice 370 Ptn

2
België
Kevin PAUWELS
Marlux-Napoleon Games
294 Ptn

3
België
Laurens SWEECK
Era-Circus
279 Ptn

4
België
Tom MEEUSEN
Telent Fidea Lions
257 Ptn

5
België
Michael VANTHOURENHOUT
Marlux-Napoleon Games
256 Ptn

6
België
Toon AERTS
Telent Fidea Lions
241 Ptn

7
Nederland
Mathieu VAN DER POEL
Beobank-Corendon
240 Ptn

8
België
Gianni VERMEERSCH
Steylaerts-Verona
212 Ptn

9
Nederland
Corne VAN KESSEL
Telent Fidea Lions
194 Ptn

10
België
Tim MERLIER
Crelan-Vastgoedservice 191 Ptn

11
België
Dieter VANTHOURENHOUT
Marlux-Napoleon Games
180 Ptn

12
België Jim AERNOUTS
Telent Fidea Lions
172 Ptn

13
Duitsland
Philipp WALSLEBEN
Beobank-Corendon
153 Ptn

14
België
Daan SOETE
Telent Fidea Lions
135 Ptn

15
Nederland
Thijs VAN AMERONGEN
Telent Fidea Lions
132 Ptn

16
België
Diether SWEECK
Era-Circus
127 Ptn

17
België
Vincent BAESTAENS
Beobank-Corendon
117 Ptn

18
Nederland
David VAN DER POEL
Beobank-Corendon
117 Ptn

19
België
Rob PEETERS
Crelan-Vastgoedservice 116 Ptn

20
België
Jens ADAMS
Crelan-Vastgoedservice 116 Ptn

Wout van Aert (Crelan-Vastgoedservice, met co-sponsor Pauwels Sauzen) opnieuw tweede dit weekend.

Duel tussen Wout van Aert en Matthieu van der Poel
tijdens de Wereldbekercross in Namen

Na de Scheldecross van zaterdag, volgde onmiddellijk de Wereldbekercross in Namen op zondag. Een druk weekend dus voor de renners van Crelan-Vastgoedservice, met co-sponsor Pauwels Sauzen. Net zoals gisteren moest Wout van Aert in de laatste ronde de duimen leggen voor Mathieu van der Poel. Van Aert viel tot driemaal toe, en kwam driemaal terug tot in top positie. Helaas verloor hij door de valpartijen te veel energie om in de laatse ronde voorbij de Nederlander van der Poel te kunnen gaan. Van Aert werd uiteindelijk tweede, zoals gisteren tijdens de Scheldecross. Van der Poel won de koers. Zowel de Scheldecross gisteren als de Wereldbekercross vandaag kende dezelfde top drie. In de stand om de Wereldbeker behoudt van Aert wel voorlopig zijn leiderspositie.


Top-tien Wereldbekercross Namen, zondag 18 december 2016:

1. Mathieu van der Poel
2. Wout van Aert  op 16 seconden
3. Kevin Pauwels op 27 seconden
4. Tom Meeusen op 1 minuut en 28 seconden
5. Laurens Sweeck op 1 minuut en 22 seconden
6. Corné Van Kessel op 1 minuut en 32 seconden
7. Toon Aerts op 1 minuut en 37 seconden
8. Michael Vanthourenhout op 1 minuut en 48 seconden
9. Marcel Meisen op 2 minuten en 33 seconden
10. Klaas Vantornout op 2 minuten en 44 seconden


Voetbalclub Charleroi (gesponsord door Pauwels Sauzen) blijft verbazen en staat op de 2e plaats in de competitie.Moeskroen moest op bezoek bij Charleroi dit weekend. Beide ploegen konden de drie punten goed gebruiken. Moeskroen vecht tegen het degradatiegevaar, Charleroi vecht voor de tweede plaats in de competitie.

Alhoewel de match op voorhand als een derby werd beschouwd, kwam Moeskroen toch niet als friste op de mat.

Charleroi won uiteindelijk met 2 tegen nul,

Bekijk goed het filmpje, het reuzenspandoek van Pauwels Sauces ligt alweer magistraal over de tribunes van Charleroi gedrapeerd.

Charleroi staat nu samen met Club Brugge op de tweede plaats in de reguliere competitie.


zaterdag 17 december 2016

Wout van Aert twittert dat hij de volgende keer de binnenbocht zal nemen...Wout van Aert van Crelan-Vastgoedservice (met co-sponsor Pauwels Sauzen) werd tweede op de Scheldecross in Antwerpen vandaag. Het werd een spannende titelstrijd tussen van Aert en van der Poel. Op het laatste reden de twee zij aan zij op een lange zandstrook. Op het einde van de strook koos van Aert voor de buitenbocht, van der Poel voor de binnenbocht. En daar maakte van der Poel het verschil. Wout van Aert werd tweede op 4 seconden van van der Poel.

Na de race twitterde van Aert: "Van 'te saai' vorige week naar 'te spannend' vandaag :) Volgende keer houd ik de binnenkant!"

Crelan-Vastgoedservice (met co-sponsor Pauwels Sauzen) wordt tweede met Wout van Aert op Scheldecross

Matthieu van der Poel wint Scheldecross editie 2016

De Scheldecross in Anwerpen, editie 2016, werd gewonnen door Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon). De Scheldecross geldt als de vijfde manche in de DVV Verzekeringen Trofee. Wout van Aert werd tweede, Kevin Pauwels derde. Jens Adams, ook van Crelan-Vastgoedservice, eindigde vijfde. Wout van Aert won de Scheldecross in 2015.
Op 29 december wordt in Loenhout de zesde manche gereden in de DVV trofee. De wedstrijd gaat door onder de naam Azencross.

Uitslag Scheldecross editie 2016:
01. Mathieu van der Poel
02. Wout Van Aert
03. Kevin Pauwels
04. Laurens Sweeck
05. Jens Adams
06. Michael Vanthourenthout
07. Toon Aerts
08. Corné Van Kessel
09. Tim Merlier
10. Vincent Baestaens

vrijdag 16 december 2016

Pauwels Sauzen Fan op #socialmediasummit in Brussel

Pauwels Sauzen omarmt sociale media met een Facebook pagina, een YouTube Kanaal, een Twitter pagina, een LinkedIn pagina en binnenkort een geheel vernieuwde website! Je vindt een link naar al deze kanalen in de rechtermarge van deze pagina.

Get Outlook for Android

donderdag 15 december 2016

Rob Peeters mist Antwerpen DVV Trofee en Namen WB

Rob Peeters van wielerteam Crelan-Vastgoedservice (mee gesteund door Pauwels Sauzen) is helaas ziek. Hij zal zeker de komende twee competitiewedstrijden missen. Hij zal zaterdag 17 december niet aan de start verschijnen van de Antwerpen DVV Trofee. Op zondag 18 december zal hij niet deelnemen aan de WB in Namen.

Rob Peeters helaas ziek. Hij mist twee wedstrijden het
komende weekend.Wout van Aert schenkt gesigneerde WK-trui weg voor het goede doel


Wereldkampioen Wout van Aert (wielerploeg Crelan-Vastgoedservice, gesteund door co-sponsor Pauwels Sauzen) schenkt een gesigneerd WK-truitje weg ten voordele van een goed doel. Van Aert steunt hiermee vzw Bijs, een vereniging  die onder meer werd opgericht door wielrenner Tom Steels. VZW Bijs steunt 9 kinderen met een verstandelijke of een motorische beperking in de transitie van hun huidige thuissituatie naar een nieuwe warme woonst.

Het is co-sponsor Isolteam die de WK-trui van Wout van Aert veilt. Je kan op de gesigneerde trui bieden tot 20 december 2016. Om te bieden klik HIER.


Canal Plus zoekt via zijn CanalBus naar de beste friet, let op de Pauwels Sauzen!

Canal+ heeft in het Noorden van Frankrijk een CanalBus rondrijden die allerlei gekke competities organiseert in de straat.
In dit geval gaat het om een wel heel gek filmpje. Er wordt op straat een competitie "beste fritten bakken" georganiseerd tussen de beste friturist van Frankrijk en de beste friturist van België. Deze laatste kreeg van het CanalBus team de toepasselijke naam "Wil-friet".

Al snel wordt duidelijk dat beide frituristen acteurs zijn, stand-up comedianten, in een totaal gemanipuleerde wedstrijd ten voordele van de Fransen. Onze Belgische friturist wordt afgeschilderd als een onhandige patattenboer. Hij laat zijn aardappels vallen, hij kan zijn fritten niet snijden, bakt zijn friet veel te kort en serveert zijn friet zonder saus. Natuurlijk wint de Franse friturist de fritten competitie want hij doet alles juist. Ha...die Franse chauvinisten toch!

En waarom wint de Franse friturist de competitie??? Omdat hij een saus op zijn frietje doet! En welke saus doet hij op zijn frietje? Een Pauwels saus!

Als Pauwels Sauzen Fan zijn we natuurlijk blij dat Pauwels zo prachtig in beeld wordt gebracht door Canal+,  alleen maken de chauvinistische Fransoozen de capitale denkfout te suggereren dat Franse frituristen beter zijn dan de Belgische en vooral te suggeren dat Pauwels een Frans sauzenmerk is.
Wij weten natuurlijk beter! Pauwels is een op en top Belgisch sauzenmerk, en inderdaad wie Pauwels Sauzen gebruikt heeft grote kans de beste friet te serveren. Dat hadden ze bij Canal+ dan toch juist.

Hoog tijd dat we met een Pauwels bus naar Noord-Frankrijk rijden en de Fransen uitdagen om een echte Franse friturist te laten strijden met een echte authentieke Belgische friturist. Eens benieuwd wie zo'n competitie in het echt zou winnen!
Leuke brief van Slager Luc Verstappen voor Pauwels Sauzen

Luc Verstappen van Slagerij Verstappen op de
Pauwels Sauzen stand op de Horeca Expo beurs.

Briefjes krijgen, of leuke mails ontvangen...het maakt je dag altijd een stuk vrolijker. Pauwels Sauzen Fan kreeg een copietje van een brief van slager Luc Verstappen die hij verstuurde naar Pauwels na een bezoek aan de Pauwels Sauzen stand op de Horeca Expo beurs.

***

Beste firma Pauwels,

Ik kende jullie vooral van de naam Pauwels maar verder niet.
Door een aangename samenwerking op de horecabeurs van Gent heb ik jullie beter leren kennen en dit was me een waar genoegen.

Jullie houden van correcte afspraken en voegen dan ook zelf het woord bij de daad. Niet enkel van de samenwerking met jullie maar ook zeker van de kwaliteit heb je me kunnen verbazen. Jullie sauzen zijn top! Prijs/kwaliteit ronduit de beste.

Dit is, als het van ons afhangt, een lange termijn samenwerking. Samen sterk !!!

Luc Verstappen
Slagerij Verstappen

***
Ook iets positief meegemaakt in sauzenland?
Breng ons op de hoogte via pauwelsalert(at)gmail.com

Genk een maatje te sterk voor Charleroi in de Beker van België

Genk scoort voor de derde maal aan de zijde van
het Pauwels Sauces spanddoek

Charleroi (gesponsord door Pauwels Sauzen / Pauwels Sauces) ontving Genk op Mambourg voor de kwartfinale van de Beker van België in de Croky Cup. Helaas voor de Zebra's waren de Genkenaars een maatje te sterk. Genk won met 3 tegen 1 in de verlengingen.

Op basis van de geschiedenis tussen de twee ploegen had Charleroi nochtans de beste kaarten. KRC Genk heeft sinds september 2012 niet meer kunnen winnen op Charleroi. Genk scoort daarnaast ook niet goed in de reguliere competitie. Trainer Peter Maes van Genk stond dan ook onder geweldige druk om te presteren.

Karelis opende de score voor Genk op aangeven van Trossard diep in de tweede helft.
In de 84ste minuut maakte Steeven Willems voor Charleroi gelijk met een magistrale trap vanop 35 meter.
Dat betekende verlengingen. In die verlengingen scoorde Nikolaos Karelis nog tweemaal voor Genk. Karelis mocht tevreden gaan douchen met een hattrick achter zijn naam.

6458 toeschouwers volgden de wedstrijd.

Na de match gaf Charleroi coach Felice Mazzu ruiterlijk toe dat er op de overwinning van Genk niets af te dingen viel. Het is de eerste maal in elf jaar dat de Zebra's geen halvefinaleplaats behalen in de Beker van België. Mazzu: "We zijn gekraakt in de verlengingen".

Matchverslag:woensdag 14 december 2016

Ben je een Pauwels Sauzen Fan? Ben je toevallig op Voetbalclub Charleroi de komende weken?

Als je een vurige Pauwels Sauzen Fan bent (te herkennen aan zijn of haar voorkeur om naar frituren te gaan die alleen Pauwels Sauzen hebben, of te herkennen aan zijn of haar voorkeur om bij de frietjes een specifieke Pauwels Saus te nemen -zoals de Pauwels Andalouse bijvoorbeeld-) en je bent toevallig op voetbalclub Charleroi de komende weken, dan nodigen we je van harte uit om met je gsm enkele sfeerfoto's te nemen en naar ons te sturen. De beste foto's belonen we met een pakketje Pauwels Sauzen.

Wat zijn de beste foto's (volgens ons toch)? Dat zijn die foto's waar op de voorgrond een spectaculaire sportief event plaats vindt, tegenover de vlag of een logo van Pauwels Sauzen in de achtergrond. Of dat zijn die foto's waar supporters tegen een achtergrond van Pauwels met elkaar verbroederen, een fritje eten, met elkaar lachen of dansen.

Foto's van Pauwels Sauzen Fan:
Eerste thuiswedstrijd van het seizoen:
Charleroi - Waasland-Beveren:
30 juli 2016:
Charleroi wint met 1 - 0

Zebra's met groot enthousiasme voor de vlag van
sponsor Pauwels Sauces op voetbalclub
Charleroi

Spectaculair zicht op de Pauwel Sauces vlag vanuit de loges
op voetbalclub Charleroi
Vanavond kwartfinale Beker van België (Croky Cup): Charleroi - Genk: 20.30 uur

Voetbalclub Charleroi wordt dit seizoen sportief gesteund door Pauwels Sauces. Charleroi maakte ter promotie van de kwartfinale match het volgende YouTube filmpje.


Tickets voor de match van vanavond kan je alsnog HIER bekomen.

dinsdag 13 december 2016

Interview met Jens Adams na zijn vierde plaats in de Druivencross in Overijse afgelopen weekend.

Jens Adams is één van de sterkhouders waarmee in 2017 de nieuwe wielerploeg Pauwels Sauzen-Vastgoedservice van start gaat. Jens rijdt vandaag nog voor Crelan-Vastgoedservice, met als co-sponsor Pauwels Sauzen. Jens werd knap vierde het afgelopen weekend in Overijse. Wout van Aert werd tweede en Tim Merlier vijfde. Een erg goede dag dus voor Crelan-Vastgoedservice met drie van haar wielrenners in de top vijf.
(Video van Julien Gielen)


Kerstsfeer bij Pauwels Sauzen

De Kerstboom is gearriveerd bij Pauwels Sauzen. Wie zich aanmeldt bij Pauwels Sauzen in Oelegem aan de balie doet dat nu in de stemmige nabijheid van de Kerstboom.Kerstversiering, kerstboom, linten, lampjes....voor diegene die wil wegmijmeren bij de bovenstaande foto's van de Pauwels kerstboom volgt hieronder een versie van "Jingle Bells" van Frank Sinatra. We stellen ons voor hoe Sinatra de woorden Pauwels Sauces in een briljante commerciële Kerstsong zou hebben verwerkt.


maandag 12 december 2016

RCSC Charleroi woensdag tegen Genk in kwartfinales Beker van België

RCSC Charleroi speelt komende woensdag 14 december 2016 de kwartfinale van de Croky Cup (Beker van België) tegen KRC Genk. De match begint om 20.30 uur.

Plaats van het treffen: Stade du Pays de Charleroi, Mambourg

Tickets voor de match kan je HIER kopen.

De laatse keer dat Genk en Charleroi tegen elkaar speelden was op 26 oktober 2016. Toen verloor Genk van Charleroi met 2 - 1.

Indien je net zoals ons een Pauwels Sauzen fan bent, en je zou aanwezig tijdens de match dan nodigen we je uit je zelfgemaakte foto's en filmpjes met ons te delen, vooral die foto's en filmpjes waarop in de achtergrond het schitterende Pauwels Sauzen spandoek te zien is. Als we een foto van jou selecteren om op deze website te staan zorgen wij ervoor dat je een pakketje Pauwels Sauzen thuisbezorgd krijgt.


Jolien Verschueren vanaf 1 januari 2018 naar wielerploeg Pauwels Sauzen-Vastgoedservice.

Jolien Verschueren begin 2018 naar
Pauwels Sauzen-Vastgoedservice
Wielrenster Jolien Verschueren rijdt vanaf 1 januari 2018 voor de wielerploeg Pauwels Sauzen - Vastgoedservice.
Er was even sprake van dat Jolien reeds vanaf 1 januari 2017 naar de nieuwe wielerploeg Pauwels Sauzen-Vastgoedservice zou gaan, maar dat gaat niet door. Jolien doet eerst haar contract uit bij haar huidige ploeg Telenet-Fidea Lions. Ploegleider van Telenet-Fidea Lions is Sven Nys.

De nieuwe ploeg Pauwels Sauzen-Vastgoedservice start vanaf 1 januari 2017 met onder meer Jens Adams, Rob Peeters en Yannick Peeters. Het is dus nog een jaartje wachten op de komst van Jolien.

Jolien Verschueren werd geboren op 7 mei 1990 in Kortrijk. Ze verdeelt haar tijd over het wielrennen en het onderwijs. Jolien is namelijk ook kleuterleidster. Haar fans noemen haar "Jolientje", "Pluimpje" of heel prestigieus "De Koningin van de Koppenberg".


Op welke wielerwedstrijden zien we de renners van co-sponsor Pauwels Sauzen nog dit seizoen (programma)?

Wielerfans kunnen op de volgende data de wielrenners mede gesponsord door Pauwels Sauzen nog aan het werk zien op volgende wielerwedstrijden:

17 december 2016 Antwerpen DVV Trofee
18 december 2016 Namen WB
23 december 2016 Diegem SP
26 december 2016 Heusden-Zolder WB
29 december 2016 Loenhout DVV Trofee
30 december 2016 Bredene Brico Cross
01 januari 2017 Baal DVV Trofee
08 januari 2017 Oostende BK
09 januari 2017 Otegem
15 januari 2017 Fiuggi WB
22 januari 2017 Hoogerheide WB
29 januari 2017 Bieles WK
01 februari 2017 Maldegem Brico Cross
04 februari 2017 Lille DVV Trofee
05 februari 2017 Hoogstraten - SP
11 februari 2017 Middelkerke SP
12 februari 2017 Hulst Brico Cross
18 februari 2017 Leuven Soudal
19 februari 2017 Oostmalle
22 februari 2017 Waregem Soudal
26 februari 2017 Lebbeke

zondag 11 december 2016

Wout van Aert en Mathieu van der Poel ijzersterk in Druivencross in Overijse

Wout van Aert 2e in Druivencross Overijse

Crelan-Vastgoedservice topper Wout van Aert reed samen met Mathieu van der Poel de pannen van het dak in de Druivencross van Overijse vandaag.
Mathieu van der Poel eindigde als eerste. Wout van Aert werd schitterend tweede. Van der Poel nam sportief revanche na zijn zestiende plaats gisteren in de DVV trofee in Essen. Herhaaldelijk materiaalpech dwong hem toen in de achtervolging. Hij stapte echter niet uit de race, maar maakte er een traingsrit van. Hij zal zijn zestiende plaats snel vergeten zijn want vandaag overklaste hij in Overijse het hele veld. Het onbedoelde trainingsritje van gisteren heeft duidelijk deugd gedaan.

Het podium bestond uit Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Kevin Pauwels. Mooi vierde werd Jens Adams, ook van Crelan-Vastgoedservice. Rond Jens Adams ontwikkelt zich de nieuwe wielerploeg Pauwels Sauzen - Vastgoedservice die vanaf 1 januari 2017 van start gaat.


Wout van Aert met Crelan-Vastgoedservice en co-sponsor Pauwels Sauzen in nieuwe TV reeks op EEN

Wout van Aert krijgt met drie collega's TV reeks op EEN

In 2015 experimenteerde de VRT met een docureeks over het leven in en rond het wielrennen. De serie heette "Jonge Benen". Jasper Stuyven, Sean De Bie, Louis Vervaeke en Tim Wellens werden gevolgd tijdens het wielerseizoen. De focus van de serie lag vooral op wat er zich achter de schermen afspeelde van het wielrennen. Er werden drie afleveringen gemaakt. De reeks eindigde sportief een beetje in minuer met tegenvallende resultaten van de vier op het Belgisch Kampioenschap in Tervuren. Maar televisiegewijs wist de serie vele mensen te raken. Er kwam dan ook een vervolg in de vorm van weerkerende filmpjes in "Iedereen Beroemd".

De VRT bereidde ondertussen een vervolg op de reeks voor. Sinds juni van dit jaar volgt de VRT vier wielrenners uit het veldrijden: Wout van Aert (wereldkampioen), Mathieu van der Poel (Nederlands kampioen), Laurens Sweeck en wereldkampioen onder de beloften Eli Iserbyt.

De nieuwe reeks "Jonge Benen" gaat van start op televisiezender EEN na het Belgisch Kampioenschap in Oostende. De eerste aflevering wordt uitgezonden op maandag 9 januari. De reeks telt ditmaal vier afleveringen. De laatste aflevering wordt uitgezonden na het Wereldkampioenschap in Luxemburg.

Wout van Aert reed dit jaar voor Crelan-Vastgoedservice, met als co-sponsor Pauwels Sauzen.

10 december 2016: Eupen - Charleroi eindigt op gelijkspel: 2 - 2

Eupen - Charleroi: 2 - 2

Fans, sponsors en partners hoopten op een goede uitslag voor voetbalclub Charleroi dit weekend na de vreemd geëindigde match tegen Standard van vorige week.
Volgens iedereen in het stadion van Eupen waren de eerste 30 minuten in Eupen - Charleroi niet beter te omschrijven als slaapverwekkend. Na 30 minuten kwam er meer 'schwung' in de wedstrijd. Eupen kwam tweemaal op voorsprong, maar Charleroi kon telkens gelijk maken. Beide ploegen gaven het beste van zichzelf in de slotminuten om de belangrijke drie klassementspunten binnen te halen, maar geen van beide ploegen sloeg erin om de gelijke stand weg te werken. Beide ploegen gaan naar huis met slechts één punt.

Charleroi wordt dit seizoen gesponsord door 'Pauwels Sauces'.

zaterdag 10 december 2016

Frituur In't Dorp in Zoersel kreeg gisteren nog nieuwe Pauwels Sauzen vlag

Als fans van de betere frituren en de excellente sauzen van Pauwels rijden we door Vlaanderen op zoek naar verhalen en beelden over onze friet- en sauzen cultuur.
Vandaag reden we toevallig door het landelijke Zoersel en zagen we dat Frituur In't Dorp op deWestmallebaan al vroeg open was. Op de middag stond de in stemmige Kerstsfeer versierde frituur al vol volk.

Friturist Guido Van Hofstraeten vertelde enthousiast dat de vertegenwoordiger van Pauwels Sauzen gisteren nog in zijn zaak was geweest. De vertegenwoordiger had foto's genomen van de winkel, en hij had een grote Pauwels Sauzen vlag achtergelaten, die nu trots in de wind stond te wapperen tegen de hoek van de frituur.

Nagenoeg alle sauzen die Guido gebruikt in zijn frituur zijn Pauwels Sauzen. We kunnen het dan niet laten om te vragen waarom hij zo bewust kiest, of ooit koos, voor Pauwels Sauzen....ook hier kregen we een antwoord dat we al meermaals hoorden...."Goh...die Pauwels Sauzen zijn kwalitatief echt goed. Vooral de 'Andalouse' is een topper onder de klanten", en Guido voegde eraan toe: "Als je allemaal Pauwels Sauzen neemt dan komen de sauzen in zakken die we in mooie rode bakken kunnen steken, een heel gemakkelijk en vooral hygiënisch systeem."

Frituur In'T Dorp in Zoersel met nieuwe Pauwels Sauzen vlag
voor de deur.

Friturist Guido Van Hofstraeten kiest bewust voor Pauwels Sauzen
wegens de constante kwaliteit en het hygiënische
verpakkingssysteem.

Wout van Aert (Crelan-Vastgoedservice, met als co-sponsor Pauwels Sauzen) wint DVV Trofee in EssenHet was een goede zaterdag voor Wout van Aert. Hij behaalde zijn 10e overwinning dit seizoen. Hij klopte met 17 seconden voorsprong Kevin Pauwels. Als derde kwam Tom Meeusen over de streep. Tesamen met Toon Aerts (vijfde) en Laurens Sweeck (vierde) was de top vijf op en top Belgisch.

Van Aert vertoefde vorige week in Calpe in Spanje voor een mini-wintertraining  en het lijkt erop dat dat een goede beslissing is geweest gezien zijn super sterke vorm in deze DVV trofee. Van Aert ging ook op al wintertraining in Calpe twee weken geleden, waarna hij Spa-Francorchamps won. Het systeem van de mini-wintertrainingen blijkt dus te renderen.

Grote concurrent van van Aert, Mathieu van der Poel, kende heel wat pech en dacht even aan opgeven, maar zette uiteindelijk toch door. Hij maakte er naar eigen zeggen gewoon een leuke training van. Hij werd nog zestiende. Hij zal waarschijnlijk zijn krachten hebben willen sparen voor de wedstrijd in Overijse morgen.

Vandaag werd ook bekend dat het team van Wout van Aert, namelijk het Crelan-Vastgoedservice wielerteam, splitst in twee nieuwe teams per 1 januari 2017. Een van deze niewe teams wordt het Pauwels Sauzen - Vastgoedservice team.10 december 2016: DVV Verzekeringen Trofee in Essen


Vandaag wordt de DVV Verzekeringen Trofee gereden in Essen. De veldrit staat beter bekend als de "Noordvlees Van Gool Cyclocross Essen". De eerste editie vond plaats in 1965. De eerste sponsor van de veldrit was Rouwmoer, vandaar dat in de volksmond nog steeds mensen spreken van de GP Rouwmoer.


Programma van 10/12/2016:
09.30h: Nieuwelingen
10.30h: Juniores
11.30h: Beloften/U23
12.40h: G-cross
13.45h: Elite Dames (Live uitgezonden op Sporza)
15.00h: Elite (Live uitgezonden op Sporza)


Nieuw op het parcours:
Op het parcours werd een nieuwe trap toegevoegd op 250 meter van het einde.

Wout van Aert won de cyclocross in Essen in 2014 en 2015.
Wout van Aert rijdt voor het Crelan-Vastgoedservice team, co-sponsor is Pauwels Sauzen,

Je vindt een lijst van deelnemers HIER.

Organisatie is in handen van Molenheidvrienden.

Start nieuwe wielerploeg "Pauwels Sauzen - Vastgoedservice" officieel bekend gemaakt

De wielerploeg Crelan - Vastgoedservice houdt tegen het einde van dit jaar op te bestaan in zijn huidige constellatie. Vanaf 1 januari 2017 splitst de ploeg zich op in twee nieuwe ploegen. Aan de ene zijde ontstaat "Veranda's Willems-Crelan", aan de andere zijde ontstaat "Pauwels Sauzen - Vastgoedservice".

De ploeg Veranda's Willems-Crelan begint met Wout van Aert als trekker. Pauwels Sauzen - Vastgoedservice is opgebouwd rond Jens Adams.

Pauwels Sauzen was dit jaar al co-sponsor van Crelan - Vastgoedservice. Vanaf 2017 wordt Pauwels Sauzen hoofd- en naam sponsor.

De nieuwe website van Pauwels Sauzen - Vastgoedservice kan je HIER vinden.

Jens Adams wordt de trekker van de nieuwe
wielerploeg Pauwelssauzen - Vastgoedservice vanaf
1 januari 2017.