maandag 20 februari 2017

Carnavalkoorts stijgt bij frituristen Stefaan en Fabienne van frituur De Wissel in Zwevezele

Frituur De Wissel in Zwevezele bij Stefaan en FabienneVoorgevel van frituur De Wissel


Wie deze dagen door het West-Vlaamse Zwevezele rijdt, kan er niet omheen: deze deelgemeente van Wingene maakt zich op voor carnaval. U leest het goed, niet alleen in Aalst wordt carnaval gevierd, ook in Zwevezele feest men er duchtig op los. Zo was er afgelopen weekend de verkiezing van prins carnaval, en men maakt zich nu reeds op voor de grote stoet van zondag 26 februari.

Ook in frituur De Wissel loopt de spanning reeds op: elk jaar tijdens carnaval moet de volledige inboedel (tafels, stoelen en frigo) in veiligheid worden gebracht zodat er niets de weg belemmert tussen lichtjes of zwaar benevelde carnavalisten en hun favoriete carnavalmaal!

En uiteraard worden de frietjes bij Stefaan en Fabienne steevast begeleid door de lekkere sausjes van Pauwels. Zowel de Mayonaise, Ketchup als de Speciaalsauzen worden uit de gekende rode verpakkingen van Pauwels gepompt, en Stefaan legt graag uit waarom.  "De Pauwels sauzen zijn echte frituursauzen, niet te zoet zoals vele merken die je ook in de supermarkt vindt, en ook de zeer interessante prijs van de sauzen is een enorme troef."
(Tekst en foto's met mdw van Bruno Loosen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten