dinsdag 31 januari 2017

Groothandel Van Zon profileert de nieuwe verpakkingen van Pauwels Sauzen via tele-display

Groothandel Van Zon is al lang een gerespecteerd partner van Pauwels Sauzen. De beslissing van Pauwels Sauzen om alle verpakkingen van haar horeca sauzen te hertekenen en in een modern fris jasje te steken, bleef niet onopgemerkt bij Van Zon.
Op een groot display naast het Pauwels Sauzen assortiment bij Van Zon wordt nu in een loop een Pauwels Sauzen kortfilm vertoond over de nieuwe verpakkingen.
De titel van de kortfilm heet: "Ga het avontuur aan met onze sauzen!"maandag 30 januari 2017

Bij Cris en Olive in Friterie du Tuquet waar de unieke "Frite à l'oignon" wordt geserveerd.

Cris en Olive van Frriterie du Tuquet in Moeskroen
Friterie du Tuquet, de naam verwijst naar de volkswijk waar deze frituur gelegen is, ligt zeer dicht bij de grens met Frankrijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook veel van onze zuiderburen de weg naar deze frituur weten te vinden. Niet in het minst omdat je bij Chris en Olive naast alle gekende frituurspecialiteiten ook kan genieten van een heel bijzonder soort frietje. Bij Friterie du Tuquet vind je als enige in de streek de Frite à l'oignon, een niet te versmaden ui-gerecht.


Friterie Du Tuquet, chez Chris et Olive,
10 Rue du Couet, 7700 Mouscron
En ook de sauzen bij Chris en Olive  zijn zeker de moeite waard. Bij Friterie du Tuquet wordt er bijna exclusief met de sauzen van Pauwels gewerkt.De klanten houden vooral van de specialiteiten zoals de Toscaanse saus en de Brazil, maar ook de andere speciaalsauzen vallen erg in de smaak. En voor uitbaters Chris en Olive is het mooi meegenomen dat de prijs/kwaliteitsverhouding, samen met de POS-ondersteuning van Pauwels Sauzen top is!

zondag 29 januari 2017

Sieben Wouters (Pauwels Sauzen-Vastgoedservice) behaalt brons bij de U23 op het WK in Luxemburg


Sieben Wouters reed in het Oranje van de Nederlandse ploeg op het WK in Bieles in Luxemburg bij de U23. Hij behaalde een fantastische derde plaats na een erg moeilijke start waarbij hij niet bij de eerste 10 meedraaide. Sieben kwam echter gestaag terug om uiteindelijk met de bronzen medaille naar huis te komen. Sieben rijdt voor Pauwels Sauzen-Vastgoedservice.
Video van Julien Gielen.

Michael Boros van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice knap zevende op WK in Luxemburg

Michael Boros, Tsjechisch Kampioen, werd op het WK in Luxemburg
knap zevende. Michael rijdt voor Pauwels Sauzen-Vastgoedservice.
(©Photopress.be)

Het WK in Luxemburg lag er extreem glad bij vandaag. Het had gedooid en geregend van zaterdag op zondag waardoor  de bovengrond modderig was geworden op een onzichtbare ondergrond van ijs en stenen. Omdat er op het WK terrein vroeger stenen werden ontgonnen, kwam er een bovenlaag van kleine losse scherpe stenen vrij door de onverwachte dooi. Dat resulteerde in een race die beheerst werd door materiaal pech, vooral lekke banden.

Dat overkwam ook Michael Boros. Hij was goed mee van in het begin, maat nog in de eerste ronde reed hij al lek, waardoor hij teruggeslagen werd tot de vijfentwintigste plaats. Michael vocht echter terug en wist uiteindelijk zevende te eindigen. De overwinning was voor ex-Pauwels Sauzen collega Wout Van Aert. Mathieu van der Poel werd tweede en Kevin Pauwels derde. Van der Poel reed meer dan vier keer lek. Michael mocht dus nog van geluk spreken.

zaterdag 28 januari 2017

Interview met Sieben Wouters in afwachting van WK Luxemburg U23


Sieben Wouters U23 Pauwels Sauzen-Vastgoedservice
Sieben Wouters van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice wordt geïnterviewd door Julien Gielen. Julien peilt naar de verwachtingen van Sieben de volgende dagen en weken.


vrijdag 27 januari 2017

Charleroi (Pauwels Sauzen) - Zulte Waregem: 2 - 1

Charleroi - Zulte Waregem: 10 wedstrijdfoto's met de gigantische Pauwels Sauzen vlag in de achtergrond.Goed nieuws voor Charleroi. Op vrijdag 27 januari 2017 wonnen de Carolo's met twee tegen een van Zulte Waregem. Hierdoor verhoogt Charerloi haar kansen op de Play-Off 1. Door de overwinning stijgt Charleroi naar de vierde plaats in het klassement.
Het veld op Mambourg lag er niet echt schitterend bij door de weersomstandigheden. Beide ploegen hadden er duidelijk last van. Hamdi Harbaoui scoorde de openingsgoal in de veertigste minuut. Remacle scoorde de tweede voor Charleroi in de laatste minuut.donderdag 26 januari 2017

Nieuwe Pauwels Sauzen vlag voor het Smulkotje in Lebbeke

Trotse eigenaar Ignace van het Smulkotje in Lebbeke. Wat ooit begon als
een activiteit in bijberoep is nu meer dan een hoofdberoep geworden.

Ignace en Muriel gaan ook beginnen met frieten. Ze kozen onder
meer voor Pauwels Sauzen. Er staat nu een nieuwe grote
Pauwels Sauzen vlag voor het Smulkotje.

Ignace en Muriel kochten een tweede wagen en zij nu te vinden
in Hamme en Wieze.

Zes jaar geleden begonnen Ignace en Muriel met hun rijdende hamburgerzaak "Smulkotje". Wat begon als een activiteit in bijberoep werd al snel te groot en dus maakten ze hiervan hun hoofdberoep. Inmiddels hebben ze ook een tweede wagen bijgekocht Ze hebben nu een vaste standplaats te Wieze en te Hamme. Binnenkort begint Ignace op vraag van zijn klanten ook met frietjes en om dit duidelijk te maken aan al zijn klanten vroeg Ignace aan de vertegenwoordiger van Pauwels Sauzen een nieuwe vlag met de bekende Pauwels puntzak erop.

Frituur De Bareel, Eline en Pauwels Sauzen: sterk triumviraat


Eline nam Fritur Den Bareel van haar
vorige baas over. 

Frituur De Bareel in Heist-op-den-berg werd na jaren door de eigenaars verkocht en Eline die er lang werkte nam de zaak over. In De Bareel gebruikt ze Pauwels Mayonaise Traiteur, Ketchup Chef en Curryketchup naast andere merken . Ook sterkhouders onder de sauzen in Den Bareel zijn Andalouse, Samuraï en Mamouth.
Van bij de heropening werd gekozen om frietjes te bakken met het Mixvet Oranje van Pauwels Sauzen. Dankzij de samenwerking met een professionele grossier staat alles er netjes bij en verliep de opstart vlot.

woensdag 25 januari 2017

Mooie coverfoto van Pauwels Sauces op de website van RCSC Charleroi


De jongens van Voetbalclub Charleroi plaatsten een prachtige coverfoto op hun website. Achter de strijdkreet "Tous Ensemble!" ontwaren we met plezier de gigantische Pauwels Sauzen vlag!

Pauwels Sauzen waaiert uit over de Belgische grens dankzij De Lunchbar in Kloosterzande!

De Lunchbar in Kloosterzande kiest voor Pauwels Sauzen

Feest! Deze week breidt in het Nederlandse Kloosterzande broodjeszaak "De Lunchbar" uit met een frituur en eetzaal. Roy, de ene helft van een Nederlands-Belgisch koppel, besliste om het Vlaamse Bornem te verlaten en naar zijn geboortestreek in Nederland terug te gaan. Vorig jaar startte hij een broodjeszaak in Zeeland. Voortbouwend op het succes van de broodjeszaak wordt er nu gestart met frietjes!

Roy besloot om zijn frituur een Belgisch cachet te geven met Belgisch promotiemateriaal en Belgische sauzen uit het assortiment van Pauwels. De eerste proeftesten bij de Nederlandse klanten verliepen uitstekend. Klanten waren laaiend enthousiast over de "Mayonaise-Traiteur" en de speciaal sauzen zoals de mamouthsaus, de samourai en de andalouse. Deze laatste sauzen zijn in Nederland een beetje een rariteit, maar ze geven de Lunchbar wel een authentiek kwaliteitsvol imago. Roy plaatste dan ook een Belgisch vlagje in al zijn promotiemateriaal.

Succes met De Lunchbar, Roy!

KV Oostende onderuit tegen Charleroi

Hamdi Harbaoui scoort tegen KV Oostende. Na één minuut maakte
hij er 0 - 1 van. 
Voetbalclub Charleroi deed gisteren een goede zaak tegen KV Oostende. Op het veld van Oostende kwam Charleroi al na één minuut voor dankzij een goal van Hamdi Harbaoui. Cristian Benavente maakte er na 29 minuten 2 nul van. Oostende kon vijf minuten later één keer tegenprikken waardoor de wedstrijd eindigde op 1 - 2 in het voordeel van Charleroi.

Door deze overwinning nadert Charleroi KV Oostende tot op 2 punten in het klassement. Een goede zaak voor Play-off I.

Trainer Felice Mazzu vertelde achteraf heel blij te zijn met de overwinning omdat de ploeg maar twee dagen had kunnen trainen op de nieuwe 3-5-2 opstelling. Hij zei nog "Ik heb slimme spelers die rap nieuwe tactics kunnen oppikken".

Charleroi wordt gesponsord door Pauwels Sauzen.

Dertig jaar 't Fritbakje te Kapellen! Proficiat!

't Fritbakje te Kapellen. Al meer dan 30 jaar!

't Fritbakje te Kapellen vierde onlangs zijn 30 jarig bestaan. Het bekende “groene“ huis in de Kapelsestraat is een vaste waarde in de streek. Peter startte de zaak en zoon Steven vervoegde hem. Al jarenlang gebruiken de frituristen een groot aantal Pauwels Speciaalsauzen. Ook de mayonaise komt van bij Pauwels Sauzen.

Peter en Steven vertellen dat er bij verschillende fabrikanten een groot verloop is in vertegenwoordiging. Bij Pauwels Sauzen is er op dat vlak meer stabiliteit, en dat bevordert een goede relatie. De vertegenwoordiger van Pauwels Sauzen komt al ruim zeven jaar langs bij het Fritbakje. Een prima samenwerking op veel vlakken.

dinsdag 24 januari 2017

Frituur 't Laar in Brecht

Frituur 't Laar in Brecht is nog maar twee maanden open maar heeft zich al op de kaart geplaatst. De frituur koos voor Pauwels Sauzen voor haar sauzen assortiment. Toppers zijn de mayonaise en de Fritsaus. Je herkent de frituur van ver door de nieuwe grote Pauwels Sauzen vlag op de parking.

Rob Peeters' sociale media knipoog naar collega's Kevin Pauwels en Mathieu van der Poel

Deze week kregen Kevin Pauwels en Mathieu van der Poel thuis onverwacht doping controle. Absoluut niets om je zorgen over te maken, dat behoort tot de regels binnen het wielrennen. Voor het eerst plaatsten ze hun dopingcontroleformulier op sociale media om te laten zien dat ze helemaal clean zijn, dat ze niets te verbergen hebben en dat ze transparant willen zijn over hun medische toestand. Zo kon je lezen op het formulier van Van der Poel dat hij 'multivitamines' nam.

Rob Peeters van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice wou niet achterblijven en twitterde al snel een grapje rond. Hij kleefde een stickertje op zijn formulier wat tot grote hilariteit leidde onder zijn collega wielrenners.


Rob Peeters (Pauwels Sauzen-Vastgoedservice) twitterde
al snel een fel gesmaakt grapje rond: "Ik hou ook 
van transparantie. Heb het hem gewoon verteld!!!"

Wegrijder Rob Leemans van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice traint in Abu Dhabi

Rob Leemans, wegwielrenner bij Pauwels Sauzen, traint een maand
lang in woestijnstaat Abu Dhabi.
Over een maand begint het wegseizoen met de wedstrijd Kuurne-Brussel-Kuurne (26 februari 2017). Om zich voor te bereiden op het wegseizoen trok Rob Leemans naar Abu Dhabi waar de omstandigheden nu ideaal zijn.

Rob Leemans vertrok op 5 januari naar de woestijnstaat en zal pas over een week op 1 februari terug naar België komen. Hij verblijft bij een bevriend koppel in Abu Dhabi en kan zo de kosten wat drukken.

Leemans rijdt in het Emiraat ook twee voorbereidende lokale wedstrijden. Zo werd hij al vierde in de Al Wathba Cycle Race Series, een Australische achtervolgingswedstrijd.

zondag 22 januari 2017

Hoogerheide Wereldbeker wedstrijd

In de laatste manche van de Wereldbeker in Hoogerheide zag het er voor Pauwels Sauzen wielrenner Michael Boros aanvankelijk goed uit. Boros ging mee met Mathieu Van der Poel en Jim Aernouts. Maar de versnelling van Lars Van der Haar kon Michael niet volgen. Toch bleef er tot in de laatste ronde een podiumplaats mogelijk. Van der Haar fietste gezwind door naar de overwinning. Het laatste stuk brak Michael zwaar op. Hij kwam uiteindelijk pas 12e over de meet. Rob Peeters werd 45ste. Jens Adams reeds gisteren in Zonnebeke maar voelde dat hij nog niet voldoende hersteld was van zijn ziekte de week ervoor. Hij kwam niet aan de start in Hoogerheide.

Bij de beloften werd Sieben Wouters 15e en Yannick Peeters 27e.

Jens Adams (Pauwels Sauzen)  reed gisteren in Zonnebeke, maar
voelde snel dat hij nog niet helemaal hersteld
was van zijn ziekte van de voorbije week.
(Foto: photopress)

zaterdag 21 januari 2017

Chef-kok Joeri Janssens koos voor Vlaamse frituren en Pauwels Sauzen

Het Frithuis van Joeri Janssens in Sint-Antonius

Joeri Janssens
verkocht jaren geleden zijn restaurant en nam toen zijn eerste frituur over. Dat werd het Smulhuis in Brasschaat.

Na een grondige renovatie van de zaak in Brasschaat startte hij zijn tweede frituur in St Antonius Zoersel op de Handelslei. Dat werd het Frithuis.

Als chef-kok was Joeri een fijnproever die heel bewust en objectief  koos voor Pauwels Sauzen. Als je aan Joeri vraagt waarom hij graag met Pauwels Sauzen werkt dan benadrukt hij de service en de eerlijke prijzen die Pauwels volgens hem hanteert. Zijn stokpaardjes zijn de nieuwe ketchup chef van Pauwels, de hamburger dressing en de hamburger hot saus. Hij blijft natuurlijk met evenveel plezier de andere klassiekers van Pauwels Sauzen gebruiken.

(met dank aan Bruno Loosen)

Frituur Wim te Eindhout werkt graag met Pauwels Sauzen

Frituur Wim te Eindhout

Wim baat al jaren een grotere frituur uit op de Meir te Eindhout.
Pauwels is al jaren een bekende leverancier bij Frituur Wim, maar de laatste jaren doet Pauwels het steeds beter volgens Wim.
Als we aan Wim vragen welke voordelen hij ziet in de samenwerking met Pauwels Sauzen krijgen we een hele boterham: "De goede en constante kwaliteit van Pauwels Sauzen is een pluspunt en de ondersteuning is ook van belang. Het gebruik van de sausmaster voor mayo, ketchup en curryketchup is superhandig. De bag in box pompen vullen mooi aan en zijn betaalbaar en hygiënisch."

Klanten zijn vandaag veeleisend maar als je achter een product staat, zoals bijvoorbeeld Pauwels Sauzen dan volgen de klanten wel. "Eigenlijk", zo besluit Wim, "moet je als horeca-uitbater evengoed een verkoper zijn “

Axel van Heide StatieAxel van frituur Heide Statie is al jaren klant bij Pauwels Sauzen en gebruikte vroeger meer andere merken. Pauwels Sauzen slaagde erin het vertrouwen te krijgen van Axel onder andere door de bag in box systemen. Bag in box is een performant systeem , ook qua prijs/kwaliteit een voordeel.
Buiten de speciaalsauzen schakelde Axel ook over naar de Mayonaise Traiteur.

Axel baat de zaak al 20 jaar uit en twee van de personeelsleden hebben vandaag hun eigen frituur opgestart; Den twijfelaar in Essen en frituur ’t Laar in Brecht. Axel is een professional, gedreven en weet mensen op te leiden in de stiel. Ook een opsteker dat dit leidt naar de “Pauwels Professional“ …

vrijdag 20 januari 2017

Gent - Charleroi: 1 - 0


Het was een belangrijke match voor Gent tegen Charleroi. Het was 2,5 jaar geleden dat Gent nog eens kon winnen tegen Charleroi. De winterstop zorgde voor nieuwe gezichten op het veld. Bij Gent stonden er vier nieuwe spelers op het veld (Kalinic, Bjedov, Kalu en Troost-Ekong), bij Charleroi één (Hamdi Harbaoui). De eerste helft was zwak voor beide ploegen. In de tweede helft maakt Gent het minimale verschil. In de 68ste minuut scoorde Milicevic voor Gent. Gent won uiteindelijk met 1 tegen nul.
Charleroi wordt gesteund door Pauwels Sauzen.

donderdag 19 januari 2017

Broejkes Katrien sfeervolle broodjeszaak in Oelegem gebruikt Pauwels Sauzen

 Broejkes Katrien in Oelegem

Katrien startte een klein jaar geleden een volledig nieuwe broodjeszaak in Oelegem. Er werd geïnvesteerd in een nieuwbouw en het gelijkvloers toverde ze om tot een aangename eetgelegenheid.

Met broodjes je kost verdienen is niet makkelijk. De kwaliteit moet top zijn. Katrien gebruikt bewust producten met de beste kwaliteit-prijs verhouding. Dit geldt voor het brood en de verse ingrediënten maar zeker ook voor de sauzen. De juiste smaak van de sauzen en een constante kwaliteit zijn essentieel om een vast klantenbestand te bedienen. Daarom koos Katrien bewust voor Pauwels Sauzen .

Ze koos voor een Pauwels Sauzen gamma in handige tubes en drieliter potten. Als je aan Katrien vraagt enkele toppers onder de Pauwels Sauzen aan te wijzen dan antwoordt Katrien: "Brasil", "Hot Mamouth" en "Smoelsaus".

Broejkes Katrien leverde ook al broodjes aan het personeel van Pauwels Sauzen in Oelegem.

maandag 16 januari 2017

Nieuwe Pauwels Sauzen vlag voor Frituur Tom in 's Gravenwezel

Pauwels Sauzen Fan bezocht de Kerstboomverbranding in 's Gravenwezel het afgelopen weekend. Recht tegenover het plein waar de brandweer van Malle de kerstbomen sierlijk kwam te verbranden bevindt zich Frituur Tom. Tot ons plezier stond er voor de ingang een nieuwe vlag,  een Pauwels Sauzen vlag. In de gezellige frituur vertelde de friturist ons dat de topsaus in de toog de Andalouse van Pauwels was!

Get Outlook for Android


donderdag 12 januari 2017

Cyclocrossteam Pauwels Sauzen-Vastgoedservice: Verslag Nationale Kampioenschappen

Elite: Oostende
Hier had de Pauwels Sauzen-Vastgoedservice ploeg twee deelnemers: Rob Peeters en Jens Adams.

Rob Peeters kon in de eerste rondes mee met de achtervolgende groep achter leider Wout Van Aert maar moest zijn snelle en goede start bekopen op het snelle en zware parcours. Hij kon niet
standhouden in de top tien. Rob eindigde op de 11e plaats.

De andere deelnemer van het Pauwels Sauzen-Vastgoedservice team Jens Adams maakte geen goeie start. Jens raakte niet in zijn ritme en maakte het nooit tot in de kop van de wedstrijd. Hij eindigde op de 12e plaats, wat jammer is gezien hij het tot nog toe zeer goed deed in de competitie.

Beide renners hoopten vooraf op een top tien plaats, maar daar zijn ze niet in geslaagd.  Ze zullen zich nu in de twee wereldbekerwedstrijden in Fuiggi (Italie) en Hoogerheide (Nederland) moeten bewijzen om een selectie te bekomen voor het WK in Luxemburg.

***

Beloften: Oostende
Het Pauwels Sauzen-Vastgoedservice Cycling Team had twee deelnemers in Oostende, Yannick Peeters en Jelle Schuermans.

Yannick Peeters reed een goede en constante wedstrijd wat hem ook een zilveren medaille opleverde. Hij reed voortdurend in derde positie, een positie die maar even in gevaar kwam na een valpartij. Hij kwam als derde over de meet en verdiende knap brons.

 De andere Pauwels Sauzen-Vastgoedservice belofte Jelle Schuermans reed een verdienstelijke wedstrijd. Hij streed voor een plaats binnen de top tien. Hij maakte zijn ambitie waar en eindigde negende, een uitstekend resultaat op een lastig en zwaar parcours.

***

Nk: St-Michielsgestel (Nederland) Beloften
Ook over de grenzen heen werd gesteden voor de titel. Sieben Wouters van het team Pauwels Sauzen-Vastgoedservice haalde in Nederland een mooie 3e plaats bij de beloften.

***

Tk: Tsjechië
In het besneeuwde en koude Bohemen (-15 gr.) haalde Michael Boros het best denkbare resultaat. Hij behaalde er de eerste plaats en de gouden medaille. Dus vanaf heden rijdt hij in de tricolore trui van Tsjechië rond.

Fotoreeks bronzen overwinning BK Oostende Yannick Peeters (deel 2)

Nog een set actie- en podium foto's van de derde plaats op het BK Oostende van Yannick Peeters vorige week.

Moe van veel kruip ik op de fiets,
lekker afzien zuivert het gemoed
(Miel Vanstreels)
Yannick Peeters met de nieuwe Pauwels 
Sauzen-Vastgoedservice outfit op het ere-podium


De eerse medaille van het jaar
voor Yannick Peeters en Pauwels
Sauzen-Vastgoedservice

woensdag 11 januari 2017

Fotoreeks bronzen overwinning BK Oostende Yannick Peeters (deel 1)

Voor de fans van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice Cycling Team hier nog een set foto's van de derde plaats behaald door Yannick Peeters op het afgelopen BK van Oostende bij de beloften.Yannick Peeters van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice Cycling Team
Yannick Peeters zwetend en zwoegend tot op de finish.

dinsdag 10 januari 2017

Pauwels Sauzen stelt nieuwe verpakkingen voor

Pauwels Sauzen heeft haar volledig gamma van een grondige facelift voorzien. Alle verpakkingen kregen een nieuw modern eigentijds design. Pauwels Sauzen is duidelijk aan het investeren in het merk. Door de sponsoring van een wielerploeg (vorig jaar Crelan-Vastgoedservice, en dit jaar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice) en de sponsoring van een voetbalploeg (Charleroi) worden steeds meer mensen bewust gemaakt van het sauzenmerk. Wie op zoek is naar Pauwels Sauzen zal de collectie sauzen voortaan vinden in prachtige nieuwe emmers en tubes.maandag 9 januari 2017

Yannick Peeters van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice in het Nieuwsblad

Yannick Peeters werd derde afgelopen weekend op het BK Oostende. Dat leverde een leuk artikeltje op in de krant het Nieuwsblad vandaag.