donderdag 11 januari 2018

Lamsburger met feta en Pauwels Harissa




Vandaag gaan we de exotische tour op: lamsburger met feta en Harissa van Pauwels!

Ingrediënten:
- Lamsburger
- Fetakaas
- IJsbergsla of veldsla
- Rode ajuin
- Muntblaadjes
- Pauwels Harissa (op basis van komijn)


1. Voorbereiding:
Snij fijne uiringen van de rode ajuin, sla wassen en droogzwieren (indien je veldsla gebruikt, eerst wortels verwijderen alvorens wassen), fetakaas verkruimelen, muntblaadjes fijnhakken. Bak de lamsburger mooi rosé of volgens voorkeur.

2.Schikking hamburger (vanonder begonnen):
Onderkant broodje + Pauwels Harissa + sla + uiringen + lamsburger + Pauwels Harissa + munt + feta + uiringen + top broodje

De pikante saus is op basis van komijn en geeft uw gerechten een lekker gekruide nasmaak.

-----

Hamburger d’agneau corsé à la Harissa:

Ingrédients :
- Burger d’agneau
- Feta
- Laitue iceberg ou salade de blé
- Oignon rouge
- Feuilles de menthe
- Harissa Pauwels (à base de cumin)

1. Préparation:
Taillez l’oignon en fines rondelles, lavez abondamment la salade de blé (coupez les racines avant le lavage), émittiez la feta, ciselez la menthe finement. Cuisez le burger d'agneau de façon à ce qu'il reste rosé ou selon votre préférence.

2. Assemblage (placer du bas vers le haut):
La partie inférieure du pain + Harissa Pauwels + salade + rondelles d’oignon + burger d’agneau + Harissa Pauwels + menthe + feta + rondelles d’oignon + la moitié supérieure du pain

La sauce piquante comporte du cumin et dote vos plats d'une délicieuse touche aromatique.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten